Onze reuen

Bartje (Baceno)

Bartje is op 17 september 2016 bij ons geboren als Baceno. Hij is een zoon van Naïma Della Porta Dipinta (Italiaanse import) X  Rus Best Line Domingo Drago.

Wij wisten vooraf al dat we graag een reutje uit dit nestje wilden houden. En alsof dit ventje dat wist; vanaf 2 dagen oud kroop hij bij zijn moeder vandaan om maar tegen Sascha aan te kunnen kruipen. Dat was best wel lastig, want misschien was hij helemaal niet mooi of goed genoeg om later als dekreu te kunnen ingezet. En dan zouden we toch een ander reutje moeten kiezen.

 

Maar gelukkig ontwikkelde Bartje zich voorbeeldig en viel hij erg bij ons in de smaak. De onmiskenbare verbondenheid die hij als pupje al had met Sascha is nooit meer weggegaan. Die is alleen maar sterker geworden. De overtreffende trap van trouw.

Bartje is haar schaduw. Altijd en overal waar Sascha is, daar is hij ook. Dat was soms wel lastig want daardoor is hij een beetje een jaloers prinsje geworden. Maar hij heeft ook ontdekt dat als je maar leuk doet naar andere honden dit ook veel positieve aandacht oplevert. En aandacht heeft hij nou eenmaal graag. Van iedereen. Alle mensen zijn zijn beste vriend. Of die mens daar nou op zit te wachten of niet, Bartje krijg je erbij.

Hij is een blije, speelse en gezonde reu (HD-A en ED-0). Wel een echte alfa reu, dus enig overwicht is wel belangrijk om al zijn testosteron in bedwang te houden.

 

Bartje is beschikbaar als dekreu voor de juiste passende teefjes. 

Op 14 maart 2019 zijn zijn eerste pupjes bij ons geboren.


Arrow

Mihi quidem Antiochum, quem audis, satis belle videris attendere. Hanc igitur quoque transfer in animum dirigentes.