Onze reuen

Bartje (Baceno)

Bartje is op 17 september 2016 bij ons geboren als Baceno. Hij is een zoon van Naïma Della Porta Dipinta (Italiaanse import) X  Rus Best Line Domingo Drago.

Wij wisten vooraf al dat we graag een reutje uit dit nestje wilden houden. En alsof dit ventje dat wist; vanaf 2 dagen oud kroop hij bij zijn moeder vandaan om maar tegen Sascha aan te kunnen kruipen. Dat was best wel lastig, want misschien was hij helemaal niet mooi of goed genoeg om later als dekreu te kunnen ingezet. En dan zouden we toch een ander reutje moeten kiezen.

 

Maar gelukkig ontwikkelde Bartje zich voorbeeldig en viel hij erg bij ons in de smaak. De onmiskenbare verbondenheid die hij als pupje al had met Sascha is nooit meer weggegaan. Die is alleen maar sterker geworden. De overtreffende trap van trouw.

Bartje is haar schaduw. Altijd en overal waar Sascha is, daar is hij ook. Dat was soms wel lastig want daardoor is hij een beetje een jaloers prinsje geworden. Maar hij heeft ook ontdekt dat als je maar leuk doet naar andere honden dit ook veel positieve aandacht oplevert. En aandacht heeft hij nou eenmaal graag. Van iedereen. Alle mensen zijn zijn beste vriend. Of die mens daar nou op zit te wachten of niet, Bartje krijg je erbij.

Hij is een blije, speelse en gezonde reu (HD-A en ED-0). Wel een echte alfa reu, dus enig overwicht is wel belangrijk om al zijn testosteron in bedwang te houden.

 

Bartje is beschikbaar als dekreu voor de juiste passende teefjes. 

Op 14 maart 2019 zijn zijn eerste pupjes bij ons geboren en daarna heeft hij nog diverse andere teefjes mogen dekken. Bartje is leverancier van goed gebouwde pups met aansprekende karakters en voldoende lengte in de snuit (voor de toekomst heel belangrijk).


Arrow

Arrow is op 5 mei 2015 geboren bij zijn fokker Paul Gabriel in Roemenië. Bij deze fokker heeft hij de eerste 2 jaar van zijn leven doorgebracht. Hij heeft daar verschillende shows succesvol gelopen en is kampioen van Bosnië-Herzegovina, Servië en Bulgarije.

 

Toen wij op zoek waren naar een dekreu die niet al te groot is maar wel een heel goede beweging heeft en een sterke hoek in zijn achterhand kwam hij op ons pad. Hij geeft zijn sterke bouw en hoeking door aan zijn kinderen. Daarnaast fokt hij grotendeels langere snuiten, iets wat belangrijk wordt in de toekomst voor dit ras.

Maar minstens net zo belangrijk is het doorgeven van zijn uitermate vriendelijke karakter. Hij heeft bij ons 2 nestjes gegeven bij 2 verschillende teefjes en al zijn kinderen zijn uitermate lief en stabiel gebleken en stuk voor stuk geweldige gezinshonden. 

Arrow is in Nederland geröntgend en heeft HD-A en ED-0.

 

Arrow is beschikbaar als dekreu en uitermate interessant voor fokkers die langgelijnde teven hebben of teefjes die verbetering kunnen gebruiken op de achterhand en/of hoogte. 

 


Gijsje is een zoon van Bartje (Baceno) en Kayla. Op deze foto precies 6 maanden oud. Lekker ondeugend en gaat graag met ons op stap. We hopen met hem een mooie opvolger van zijn vader Bart te krijgen.